커뮤니티
커뮤니티

[COUNTRY] Remember When (Alan Jackson) - Carl & Ellie

작성자 최고관리자
작성일 18-04-29 23:19 | 2,097 | 0

본문

Remember when I was young and so were you
and time stood still and love was all we knew
You were the first, so was I
We made love and then you cried
Remember when 

나와 당신이 젊었을 때를 기억해보세요.

시간은 마치 멈춘 것 같았고 우리에겐 오직 사랑뿐이였죠.

당신이 첫 사랑이였어요. 그리고,

우리는 사랑을 이루었고, 당신은 감격했죠.

그 때가 언젠지 기억해보세요.

Remember when we vowed the vows
and walked the walk
Gave our hearts, made the start, it was hard
We lived and learned, life threw curves
There was joy, there was hurt

우리가 서약을 맹세하고, 산책했던 때를 기억해보세요.

서로의 마음을 이해하는 것, 새로운 시작을 하는 것, 참 힘들었죠.

우린 살아왔고 배워왔어요, 삶은 우리를 속였죠.

즐거움이 있었고, 상처받기도 했지요.

Remember when old ones died and new were born
And life was changed, disassembled, rearranged
We came together, fell apart
And broke each other's hearts

늙은 사람이 세상을 떠날 때와, 새로운 생명이 태어날 때를 기억해보세요.

그리고 삶은 변하고, 흩어지고, 다시 모였어요.

우리는 하나가 되었고, 헤어졌어요

우리는 서로간의 마음을 부숴버렸어요.

Remember when the sound of little feet
was the music
We danced to week to week
Brought back the love, we found trust
Vowed we'd never give it up

작은 발소리가 언제 났는지 기억해보세요.

우린 매주마다 음악소리에 맞추어 춤을 추었지요.

사랑을 다시 되찾았고, 우린 신뢰를 찾았지요.

우린 절대로 그 서약을 포기하지 않았어요.

Remember when thirty seemed so old
Now lookn' back it's just a steppin' stone
To where we are,
Where we've been
Said we'd do it all again

30대에 얼마나 늙어보였는지 기억해보세요.

이제서야 뒤돌아보니, 그것은 그저 징검다리였네요.

우리가 갔던 곳, 우리가 지냈던 곳.

우리는 모든 것을 할 수 있다 말할 수 있었던

그 때를 기억해요.

Remember when we said when we turned gray
When the children grow up and move away
We won't be sad, we'll be glad
For all the life we've had
And we'll remember when

우리가 늙었을 때 이야기를 나누던 그 때를 기억해보세요.

아이들이 자라서 멀리 떠날 때에

우리는 슬퍼하지 않을거에요, 우린 오히려 기뻐하겠지요.

우리의 삶은 이미 우리가 가지고 있었고

그리고 우리는 그 때가 언젠지 회상할거에요.

​        ê´ë ¨ ì´ë¯¸ì§

0 0
입력된 서명이 없습니다.
  • 트위터로 보내기
  • 페이스북으로 보내기
  • 구글플러스로 보내기

댓글 목록 0

등록된 댓글이 없습니다.